Zorginstituut Nederland

Portaal voor iStandaarden in de
Zorg en Ondersteuning

Groene Vink

De Groene Vink voor iStandaarden geeft softwareleveranciers en hun klanten de zekerheid dat de berichten die binnen hun softwaresysteem gegenereerd worden, in orde zijn. De Groene Vink is geen officiële certificering of keurmerk van het softwaresysteem, maar een erkenning dat de software berichten genereert die aan de eisen voldoen.

Softwareleveranciers van alle ketenpartijen die deelnemen aan het berichtenverkeer kunnen in 2017 bij Zorginstituut Nederland een Groene Vink behalen voor de berichten van de iWmo- en iJw-standaard: iWmo 2.1 en iJw 2.1. Bekijk het overzicht met de deelnemers aan de Groene Vink 2017.

Groene Vink 2017: welke berichten worden getoetst?
Voor de release van iWmo 2.1 en iJw 2.1 kan een Groene Vink worden behaald. De Groene Vinken worden per uitvoeringsvariant uitgegeven. Dit betekent dat alle berichten worden getoetst binnen drie uitvoeringsvarianten: 'Outputgericht', 'Inspanningsgericht' en 'Taakgericht'.

Meer informatie
Op de informatiepagina De Groene Vink voor iStandaarden leest u hoe u de Groene Vink 2017 kunt behalen met de Groene Vink-module. Ook vindt u daar informatie over de aanmeldingsprocedure en de planning.

primary.istandaarden.wooltown.nl