Zorginstituut Nederland

Portaal voor iStandaarden in de
Zorg en Ondersteuning

Denktank IZO

Zorginstituut Nederland organiseert de volgende Denktank IZO op donderdag 31 oktober 2019. Binnenkort publiceren we meer informatie over het programma en de inschrijving.

Dit filmpje geeft een beeld van de Denktank IZO van 22 november 2018. Onder 'Meer informatie' kunt u het verslag downloaden.

Wat is de Denktank IZO?

De Denktank IZO is een activiteit van Informatievoorziening Zorg en Ondersteuning (IZO). De Denktank IZO is het platform voor iedereen die zich bezighoudt met het verbeteren van informatievoorziening in zorg en ondersteuning. 

De Denktank IZO is hét moment om ontwikkelingen en innovaties, die betrekking hebben op jouw werkgebied te horen en ervaringen te delen met collega’s en samenwerkingspartners. Jouw actieve inbreng wordt op prijs gesteld!

Ontmoet vooruitstrevende gedreven professionals en burgers die op zoek zijn naar innovatieve ideeën om de zorgpraktijk steeds verder te verbeteren.

Ontmoet je netwerk, deel je mening, promoot je innovatieve oplossing en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar eerdere bijeenkomsten?

Van elke Denktank verschijnt een verslag van de bijeenkomst, compleet met film, foto's en presentaties. Op deze pagina zijn alle verslagen voor je verzameld.

primary.istandaarden.wooltown.nl