Zorginstituut Nederland

Portaal voor iStandaarden in de
Zorg en Ondersteuning

Denktank IZO

Tweemaal per jaar organiseert Zorginstituut Nederland een Denktank IZO (Informatievoorziening Zorg en Ondersteuning). Op dinsdag 5 juni 2018 ging de Denktank IZO over mantelzorg zonder (digitale) hindernissen. Hoe kan verbeterde informatievoorziening in zorg en ondersteuning mantelzorgers helpen? 

De volgende Denktank IZO wordt gehouden op donderdag 22 november 2018.

Wat is de Denktank IZO?

De Denktank IZO is een activiteit van Informatievoorziening Zorg en Ondersteuning (IZO). Op de Denktank gaan we aan de slag met innovaties in de digitale informatievoorziening. Van detecteren van nieuwe ontwikkelingen, naar denken, naar doen, naar doorleven en doorgeven.

Met elkaar denken we na over de verwachte impact van innovaties op de zorg en ondersteuning.

De Denktank IZO is vooral gericht op informatiemanagers en beleidsmedewerkers bij gemeenten, zorgaanbieders, verzekeraars, patiëntenorganisaties en bestuur- en uitvoeringsorganisaties.

Verslag Denktank IZO van 5 juni 2018

Rond het thema ‘Mantelzorg zonder (digitale) hindernissen’ waren op de Denktank IZO van 5 juni 2018 zo’n 90 deelnemers uit diverse disciplines in de zorg en ondersteuning actief.

Denktank IZO 5 juni 2018 - Mantelzorg zonder (digitale) hindernissen

Benieuwd naar eerdere bijeenkomsten?

Van elke Denktank verschijnt een verslag van de bijeenkomst, compleet met film, foto's en presentaties. Op deze pagina zijn alle verslagen voor u verzameld.

primary.istandaarden.wooltown.nl