Zorginstituut Nederland

Portaal voor iStandaarden in de
Zorg en Ondersteuning

Denktank IZO 22 november 2018

Tweemaal per jaar organiseert Zorginstituut Nederland een Denktank IZO (Informatievoorziening Zorg en Ondersteuning). De datum voor de volgende editie van de Denktank IZO volgt nog.

Op deze pagina verschijnt in de week van 26 november het verslag van de Denktank van 22 november.


Wat is de Denktank IZO?

De Denktank IZO is een activiteit van Informatievoorziening Zorg en Ondersteuning (IZO). De Denktank IZO is het platform voor iedereen die zich bezighoudt met het verbeteren van informatievoorziening in zorg en ondersteuning. Hét moment om ontwikkelingen en innovaties, die betrekking hebben op jouw werkgebied te horen en ervaringen te delen met collega’s en samenwerkingspartners. Jouw actieve inbreng wordt op prijs gesteld!

Ontmoet vooruitstrevende gedreven professionals en burgers die op zoek zijn naar innovatieve ideeën om de zorgpraktijk steeds verder te verbeteren.

Ontmoet je netwerk, deel je mening, promoot je innovatieve oplossing en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar eerdere bijeenkomsten?

Van elke Denktank verschijnt een verslag van de bijeenkomst, compleet met film, foto's en presentaties. Op deze pagina zijn alle verslagen voor u verzameld.

primary.istandaarden.wooltown.nl