Zorginstituut Nederland

Portaal voor iStandaarden in de
Zorg en Ondersteuning

Denktank over blockchain, zorginformatiebouwstenen en process mining

Dit is een gearchiveerd nieuwsbericht

Let op! Dit nieuwsbericht is ouder dan zes maanden en bevindt zich daarom in het archief van nieuwsberichten op istandaarden.nl.

De inhoud kan minder actueel en relevant zijn, verwijzingen kunnen doodlopen en documentatie bij het bericht kan verwijderd zijn.

> Naar het actuele nieuwsoverzicht

26 mei 2016 – Houdt u zich bezig met informatievoorziening in de zorg en ondersteuning? Op donderdag 16 juni van 12.00 tot 17.30 uur organiseert Zorginstituut Nederland de eerste Denktank IZO van 2016. U bent van harte welkom, u kunt zich inschrijven tot en met 15 juni.

De Denktank van 16 juni is een bijeenkomst die geheel in het teken staat van innovaties in informatievoorziening. Wat komt er op ons af? Hoe kunnen we leren van andere sectoren? Welke onderwerpen zijn voor de zorg en ondersteuning in de nabije toekomst van belangrijke waarde?

Inhoud
In de Denktank verkennen we de toepassingsmogelijkheden van blockchain, we ontdekken hoe zorginformatiebouwstenen en modellering de informatievoorziening kunnen ondersteunen. 

Met process mining krijgt u inzicht in het gebruik en hergebruik van gegevens uit het operationele proces. Elk onderwerp wordt door een expert op een interactieve manier gepresenteerd en uitgediept. Erik Gerritsen, secretaris-generaal van het ministerie van VWS, verzorgt de plenaire opening.

Locatie en tijdstip
De bijeenkomst vindt plaats in het CORPUS Congress Centre in Oegstgeest, direct naast museum Reis door de mens. De inloop met koffie, thee en lunch begint om 11.30 uur, de Denktank gaat om 12.00 uur van start. Aansluitend op het programma is er een informele borrel.

Aanmelden
U kunt uw komst – en eventueel die van een introducé – via het aanmeldformulier bevestigen. Na verzending krijgt u een ontvangstbevestiging. De inschrijving voor deze Denktank is geopend tot en met 15 juni 2016.

Meer informatie
Na uw inschrijving sturen we u meer informatie over het programma en de route naar de locatie van de bijeenkomst. Hebt u tot die tijd vragen over de Denktank? Neemt u dan contact op via infoizo@zinl.nl. Op de Denktank-pagina op istandaarden.nl leest u meer over de Denktanks en geven we met verslagen een impressie van de bijeenkomsten.

primary@149.210.155.96