Zorginstituut Nederland

Portaal voor iStandaarden in de
Zorg en Ondersteuning

Aanmeldingen Groene Vink goed op gang

Dit is een gearchiveerd nieuwsbericht

Let op! Dit nieuwsbericht is ouder dan zes maanden en bevindt zich daarom in het archief van nieuwsberichten op istandaarden.nl.

De inhoud kan minder actueel en relevant zijn, verwijzingen kunnen doodlopen en documentatie bij het bericht kan verwijderd zijn.

> Naar het actuele nieuwsoverzicht

23 september 2015 – Het Groene Vink-traject voor iStandaarden is begin september van start gegaan. De eerste aanmeldingen zijn binnen en verschillende softwareleveranciers hebben Zorginstituut Nederland al berichten ter controle voorgelegd.

De algemene informatiepagina van de Groene Vink is uitgebreid met een overzicht van de deelnemers, hun softwarepakket en een lijst waarop we bijhouden wie voor welke release of releases een Groene Vink heeft behaald.

Kwaliteitsborging
De Groene Vink is een kwaliteitsborging voor softwareleveranciers die werken met iStandaarden. Het geeft de zekerheid dat de berichten die binnen hun softwaresysteem gegenereerd worden, in orde zijn.

Nog niet aangemeld?
Softwareleveranciers, zowel van gemeenten als zorgaanbieders, kunnen bij Zorginstituut Nederland een Groene Vink behalen voor iWlz 1.1-, iWmo 2.0- en iJw 2.0-berichten. Wilt u zich aanmelden? Dat kan nog tot 1 november 2015.

primary@149.210.155.96