Zorginstituut Nederland

Portaal voor iStandaarden in de
Zorg en Ondersteuning

Aanpassingen homepage iStandaarden en 'Werken met'-pagina’s

Dit is een gearchiveerd nieuwsbericht

Let op! Dit nieuwsbericht is ouder dan zes maanden en bevindt zich daarom in het archief van nieuwsberichten op istandaarden.nl.

De inhoud kan minder actueel en relevant zijn, verwijzingen kunnen doodlopen en documentatie bij het bericht kan verwijderd zijn.

> Naar het actuele nieuwsoverzicht

​21 oktober 2015 – Om de zichtbaarheid en bereikbaarheid van informatie over iWlz 1.1, Wmo 2.0 en Jw 2.0 op deze website te verbeteren, zijn de homepage en de overzichtspagina’s van ‘Werken met’ aangepast.

Sneller naar iWlz 1.1, iWmo 2.0 en iJw 2.0
Bovenaan de homepage kunt u nu vanuit elk van de drie blokken die verwijzen naar Werken met iWlzWerken met iWmo en Werken met iJw direct doorklikken naar de overzichtspagina over de drie standaarden die per 1 januari 2016 geïmplementeerd worden. Zo bereikt u ook sneller de informatiemodellen Wlz, Wmo en iJw.

1.0 maakt plaats voor 1.1/2.0
Op de achterliggende overzichtspagina’s heeft de informatie over de 1.0-versies plaatsgemaakt voor de 1.1/2.0-versies. Uiteraard blijft de informatie over de lopende iStandaarden beschikbaar via de overzichtspagina’s. Alleen is die nu opgenomen in de linkernavigatie. Van daaruit bereikt u de subpagina’s over iWlz 1.0, iWmo 1.0 en iJw 1.0.

Pas uw favorieten en directe links aan
Het is aan te bevelen om uw favorieten of directe links naar de overzichtspagina’s in ‘Werken met’ aan te passen om te voorkomen dat u een foutmelding krijgt. Hebt u nog vragen, neemt u dan contact op met het Beheerteam iStandaarden via info@istandaarden.nl.

primary@149.210.155.96