Zorginstituut Nederland

Portaal voor iStandaarden in de
Zorg en Ondersteuning

Bevindingen informatiemodellen iWlz, iWmo en iJw

Dit is een gearchiveerd nieuwsbericht

Let op! Dit nieuwsbericht is ouder dan zes maanden en bevindt zich daarom in het archief van nieuwsberichten op istandaarden.nl.

De inhoud kan minder actueel en relevant zijn, verwijzingen kunnen doodlopen en documentatie bij het bericht kan verwijderd zijn.

> Naar het actuele nieuwsoverzicht

6 augustus 2015 – Vanuit de keten is bij het Beheerteam iStandaarden een aantal bevindingen binnengekomen over de informatiemodellen iWlz, iWmo en iJw. 

De bevindingen raken aan de specificaties en kunnen van invloed zijn op de bouw van uw software. Daarom nemen we ze nog mee in de modellen, waarmee per 1 januari 2016 gewerkt wordt.

De bevindingen betreffen het mutatieoverzicht, XSD´s en specificaties. Per domein geven we de bevindingen weer in de overzichten in het menu rechts.

We streven ernaar de wijzigingen in de XSD’s en in de Excelspecificaties zo snel mogelijk door te voeren in alle drie de informatiemodellen. Houd voor het exacte tijdstip van publicatie het nieuws op deze website in de gaten. Alle andere bevindingen zijn uiterlijk in september verwerkt in de modellen.

primary@149.210.155.96