Zorginstituut Nederland

Portaal voor iStandaarden in de
Zorg en Ondersteuning

Bijgewerkte BEP-modellen Wlz en Wmo

Dit is een gearchiveerd nieuwsbericht

Let op! Dit nieuwsbericht is ouder dan zes maanden en bevindt zich daarom in het archief van nieuwsberichten op istandaarden.nl.

De inhoud kan minder actueel en relevant zijn, verwijzingen kunnen doodlopen en documentatie bij het bericht kan verwijderd zijn.

> Naar het actuele nieuwsoverzicht

4 september 2014 – De BEP-modellen voor de releases iWlz 1.0 en iWmo 1.0 zijn bijgewerkt.

In de nieuwe versies van het BEP-model Wlz en het BEP-model Wmo zijn de bevindingen verwerkt die afgelopen periode bij het Beheerteam iStandaarden zijn gemeld. In de mutatieoverzichten is aangegeven welke wijzigingen het betreft.

Voortgang en planning 2014
Zorginstituut Nederland monitort de voortgang van de implementatie van de releases bij de landelijke ketenpartners. Om iWlz en iWmo te ondersteunen heeft Zorginstituut Nederland de Validatiemodule aangepast. De Validatiemodule vindt u onder de knop Modules in het menu van deze website. Voor het testen van de declaratieberichten kunt u terecht op het testportaal van Vektis. Eind september is de XML-conversieservice beschikbaar, deze service ondersteunt niet het declaratiebericht. De conversiemodule voor de overgang van AZR 3.2 naar iWlz 1.0 is in december beschikbaar. De conversieregels kunt u hiernaast downloaden. 

Hebt u vragen?
Het Beheerteam van Zorginstituut Nederland beantwoordt graag al uw vragen over de iWlz- en iWmo-specificaties en de implementatietrajecten. Op deze pagina vindt u onze contactgegevens. 

primary@149.210.155.96