Zorginstituut Nederland

Portaal voor iStandaarden in de
Zorg en Ondersteuning

Boekje over de Denktank IZO van 16 juni 2016

Dit is een gearchiveerd nieuwsbericht

Let op! Dit nieuwsbericht is ouder dan zes maanden en bevindt zich daarom in het archief van nieuwsberichten op istandaarden.nl.

De inhoud kan minder actueel en relevant zijn, verwijzingen kunnen doodlopen en documentatie bij het bericht kan verwijderd zijn.

> Naar het actuele nieuwsoverzicht

14 juli 2016 – Over de Denktank IZO van 16 juni hebben we een boekje samengesteld: Op weg van Denktank naar Doetank. Het geeft een compleet overzicht van de dag. U kunt het boekje doorbladeren in issuu of downloaden als pdf.

Op weg van Denktank naar Doetank brengt de middag waarop de eerste Denktank IZO van dit jaar plaatsvond in beeld, inclusief foto’s, een film-impressie, verslagen en reacties op de vier workshops.

De uitgave bevat ook een link naar de film over de toekomst van Denktanks IZO, met reacties van deelnemers, workshopleiders en sprekers. Erik Gerritsen, Daan Wijnmaalen en Sjaak Wijma geven hun visie en benadrukken het belang van IZO-onderwerpen.

In het najaar vindt de tweede Denktank IZO van 2016 plaats. De voorbereidingen zijn inmiddels in gang gezet. Daarnaast werken we met alle betrokkenen aan de concretisering van de resultaten uit de eerste bijeenkomst. Daarover verschijnt in de zomer een nieuwsbericht op deze website.

Mocht de doorbladerbare pdf van het boekje onderaan dit bericht ontbreken, dan kunt u het bestand onder ‘Meer informatie’ downloaden. Wilt u meer weten over IZO en Denktanks? Ga dan naar www.istandaarden.nl/izo


primary@149.210.155.96