Zorginstituut Nederland

Portaal voor iStandaarden in de
Zorg en Ondersteuning

Casuïstiek iWmo 2.3 en iJw 2.3 maakt nu deel uit van Informatiemodel iStandaarden

Dit is een gearchiveerd nieuwsbericht

Let op! Dit nieuwsbericht is ouder dan zes maanden en bevindt zich daarom in het archief van nieuwsberichten op istandaarden.nl.

De inhoud kan minder actueel en relevant zijn, verwijzingen kunnen doodlopen en documentatie bij het bericht kan verwijderd zijn.

> Naar het actuele nieuwsoverzicht

29 januari 2019 – Vanaf vandaag is in het Informatiemodel iStandaarden van zowel iWmo 2.3 als iJw 2.3 de casuïstiek beschikbaar. 

De publicatie ligt in het verlengde van het nieuwsbericht iWmo 2.3 en iJw 2.3: casusbeschrijvingen gepubliceerd, op 14 november 2018. Toen zijn de beschrijvingen van de casuïstiek als apart document gepubliceerd.Voor een beter begrip
Nu de casuïstiek in het informatiemodel van zowel iWmo 2.3 en iJw 2.3 staat, is er een directe, ‘doorklikbare’ relatie tussen een aantal voorbeeldsituaties en de onderdelen van het model. Dit draagt bij aan een beter begrip van de werking en de bedoeling van de release voor gemeenten, zorgaanbieders en softwareleveranciers.

Contact
Hebt u vragen over de casusbeschrijvingen voor iWmo 2.3 en iJw 2.3? Dan kunt u contact opnemen via info@istandaarden.nl of (020) 797 89 48.

primary@149.210.155.96