Zorginstituut Nederland

Portaal voor iStandaarden in de
Zorg en Ondersteuning

De Groene Vink-module voor iWmo 2.3 en iJw 2.3 is nu beschikbaar

Dit is een gearchiveerd nieuwsbericht

Let op! Dit nieuwsbericht is ouder dan zes maanden en bevindt zich daarom in het archief van nieuwsberichten op istandaarden.nl.

De inhoud kan minder actueel en relevant zijn, verwijzingen kunnen doodlopen en documentatie bij het bericht kan verwijderd zijn.

> Naar het actuele nieuwsoverzicht

28 januari 2019 – Softwareontwikkelaars kunnen met ingang van vandaag aan de slag met de Groene Vink-module voor de releases die per 1 april 2019 ingaan: iWmo 2.3 en iJw 2.3.

Via de Groene Vink-module, die Zorginstituut Nederland heeft ontwikkeld, kunnen softwareleveranciers zelf testberichten uploaden en controleren. U doet dat door diverse scenario’s te doorlopen. Via de pagina De Groene Vink voor iStandaarden vindt u het overzicht van de Groene Vink-deelnemers met de releases waarvoor momenteel een Groene Vink te behalen is.

Doel van de Groene Vink
Het doel van een Groene Vink behalen is technisch gezien vaststellen of de output van een softwarepakket en de verwerking van de input in een softwarepakket overeenkomt met de berichtspecificatie van de informatiestandaard iWmo en iJw.

Compliment
Met de Groene Vink-module levert Zorginstituut Nederland een bijdrage aan kwaliteitsverhoging van informatie-uitwisseling in de zorg en ondersteuning. De Groene Vink bevordert een uniforme en snelle implementatie van een release van iStandaarden bij alle partijen in het werkveld. Het is een compliment aan alle softwareleveranciers die werken met iStandaarden.De Groene Vink-award 2018

De Groene Vink-award 2018

Groene Vink-award 2019
Ook dit jaar reikt het Zorginstituut een prijs uit aan softwareleveranciers die de Groene Vink behalen. Softwareleveranciers die daarvoor in aanmerking willen komen, kunnen zich voor 22 februari 2019 inschrijven voor de Groene Vink en moeten deze vóór 22 maart 2019 hebben behaald. Op 27 maart 2019 vindt de Groene Vink-uitreiking plaats. Houd deze website in de gaten, wij publiceren binnenkort meer informatie over de Groene Vink-award.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de Groene Vink? Neem dan contact op met Team Informatiestandaarden via info@istandaarden.nl.

primary@149.210.155.96