Zorginstituut Nederland

Portaal voor iStandaarden in de
Zorg en Ondersteuning

Deels afkeur berichten iWlz 1.1

Dit is een gearchiveerd nieuwsbericht

Let op! Dit nieuwsbericht is ouder dan zes maanden en bevindt zich daarom in het archief van nieuwsberichten op istandaarden.nl.

De inhoud kan minder actueel en relevant zijn, verwijzingen kunnen doodlopen en documentatie bij het bericht kan verwijderd zijn.

> Naar het actuele nieuwsoverzicht

​4 januari 2016 – Het blijkt dat een deel van de iWlz 1.1-berichten wordt afgekeurd bij VECOZO. Momenteel wordt onderzocht wat de oorzaak is. We gaan ervan uit dat morgen een oplossing voorhanden is. We houden op u op de hoogte van de ontwikkelingen.

De afdeling Support & Administratie van VECOZO ontvangt vandaag signalen van partijen dat verschillende Wlz-berichten worden afgekeurd. VECOZO onderzoekt momenteel wat de reden van afkeur is. De afkeur geldt voor een deel van de Wlz-berichten, vandaag zijn ook succesvol Wlz-berichten in de nieuwe berichtenstandaard iWlz 1.1 uitgewisseld.

Afkeurreden VECMELD005
Vanaf 1 januari 2016 geldt binnen het Wlz-berichtenverkeer de nieuwe berichtenstandaard iWlz 1.1. Voor de afwijzing van de Wlz-berichten is nog geen eenduidige oorzaak aan te wijzen. De Wlz-berichten worden afgewezen met de afkeurreden ‘VECMELD005 - De berichtstandaard in het Wlz-bestand wordt niet ondersteund’.

Meer informatie
Er wordt hard gewerkt aan een oplossing. VECOZO houdt u via de website op de hoogte van de voortgang. Onze excuses voor het ongemak.

primary@149.210.155.96