Zorginstituut Nederland

Portaal voor iStandaarden in de
Zorg en Ondersteuning

Eerste bevindingen op de conceptspecificaties iWlz 1.2, iWmo 2.1 en iJw 2.1

Dit is een gearchiveerd nieuwsbericht

Let op! Dit nieuwsbericht is ouder dan zes maanden en bevindt zich daarom in het archief van nieuwsberichten op istandaarden.nl.

De inhoud kan minder actueel en relevant zijn, verwijzingen kunnen doodlopen en documentatie bij het bericht kan verwijderd zijn.

> Naar het actuele nieuwsoverzicht

9 juni 2016 – De conceptspecificaties voor de drie nieuwe iStandaarden-releases zijn op 1 juni gepubliceerd. Uit het werkveld zijn inmiddels de eerste bevindingen binnengekomen en in een overzicht samengebracht. 

U kunt nog tot woensdag 15 juni bevindingen op de conceptspecificaties voor iWlz 1.2, iWmo 2.1 en iJw 2.1 aangeven. Na die datum worden de definitieve specificaties van de drie iStandaarden-releases vastgesteld en gepubliceerd in de eerste week van juli 2016.

Bundeling van alle bevindingen
Onder ‘Meer informatie’ vindt u het Excel-bestand waarin alle tot nu toe ontvangen bevindingen op iWlz 1.2, iWmo 2.1 en iJw 2.1 zijn gebundeld. In het overzicht staan zowel bevindingen op de declaratieberichten (Vektis) als op alle overige berichten (Zorginstituut Nederland).

Errors, issues en wensen
De nieuwste meldingen staan bovenaan in het overzicht, dat uit het tabblad ‘Voorpagina’ en ‘Bevindingen’ bestaat. Op de voorpagina leest u meer over de drie typen bevindingen: ‘errors’, íssues’ en ‘wensen’.

Waar vindt u het overzicht?
Het bevindingenoverzicht bij dit nieuwsbericht wordt regelmatig bijgewerkt zodat u ziet welke meldingen al zijn binnengekomen. Op de ontwikkelpagina’s van de nieuwe releases tonen we eveneens onder ‘Meer informatie’ de recentste versie van het bevindingenoverzicht: Informatiemodellen
Het bevindingenoverzicht van de conceptspecificaties voor iWlz 1.2, iWmo 2.1 en iJw 2.1 maakt ook deel uit van de informatiemodellen:

Aanvullingen? Suggesties? Graag vóór 15 juni
Hebt u aanvullingen op of vragen over het overzicht of de conceptspecificaties voor de nieuwe releases? U kunt ze vóór 15 juni doorgeven via info@istandaarden.nl. Let op: bevindingen over declaratieberichten kunt u rechtstreeks naar Vektis sturen via helpdesk-ei@vektis.nl.

primary@149.210.155.96