Zorginstituut Nederland

Portaal voor iStandaarden in de
Zorg en Ondersteuning

Einde migratieperiode iWlz 1.1 - iWlz 1.2

Dit is een gearchiveerd nieuwsbericht

Let op! Dit nieuwsbericht is ouder dan zes maanden en bevindt zich daarom in het archief van nieuwsberichten op istandaarden.nl.

De inhoud kan minder actueel en relevant zijn, verwijzingen kunnen doodlopen en documentatie bij het bericht kan verwijderd zijn.

> Naar het actuele nieuwsoverzicht

24 maart 2017 – Het reguliere releaseproces van iWlz gaat op 1 april een nieuwe fase in. De overgangsperiode van de voorgaande (iWlz 1.1) naar de huidige release (iWlz 1.2) komt dan ten einde.

De overgangs- ofwel migratieperiode is het tijdvak tussen 1 januari en 1 april dat gebruikers de ruimte geeft om daadwerkelijk over te stappen van een oude op een nieuwe iStandaarden-release.

Wijzigingen informatiemodel en istandaarden.nl
Het Informatiemodel Wlz (iWlz 1.1) is met ingang van 1 april niet meer beschikbaar. De documentatie van iWlz is opgenomen in een zip-bestand op de pagina Archief iWlz.

De pagina Werken met iWlz geeft een totaaloverzicht: u vindt daar alle informatie over iWlz 1.2 en over de iWlz-release die in 2018 van kracht wordt.

Conversiediensten stoppen 
De beëindiging van de overgangsperiode van iWlz 1.1 naar 1.2 betekent ook dat de Conversiemodule van iWlz 1.1 per 1 april 2017 niet meer openbaar beschikbaar is.

Wilt u na 1 april gebruik blijven maken van de Conversiemodule, dan kunt u contact opnemen met het Beheerteam iStandaarden via info@istandaarden.nl.

primary@149.210.155.96