Zorginstituut Nederland

Portaal voor iStandaarden in de
Zorg en Ondersteuning

Einde migratieperiode iWlz, iWmo en iJw

Dit is een gearchiveerd nieuwsbericht

Let op! Dit nieuwsbericht is ouder dan zes maanden en bevindt zich daarom in het archief van nieuwsberichten op istandaarden.nl.

De inhoud kan minder actueel en relevant zijn, verwijzingen kunnen doodlopen en documentatie bij het bericht kan verwijderd zijn.

> Naar het actuele nieuwsoverzicht

1 april 2016 – Het reguliere releaseproces van iWlz, iWmo en iJw gaat vandaag een nieuwe fase in. De overgangsperiode van de voorgaande naar de huidige release komt op 1 april ten einde. Tegelijkertijd gaat de voorbereiding van de releases voor 2017 van start.

De overgangs- ofwel migratieperiode is het tijdvak tussen 1 januari en 1 april die gebruikers de ruimte geeft om daadwerkelijk over te stappen van een oude op een nieuwe iStandaarden-release.

Wijzigingen informatiemodellen en istandaarden.nl
De informatiemodellen van iWlz 1.0, iWmo 1.0 en iJw 1.0 zijn met ingang van vandaag niet meer beschikbaar. De informatie over de releases op deze website is gearchiveerd. Op de pagina’s over werken met iWlz, iWmo en iJw vindt u het archief via de navigatie links. Ook vindt u daar een verwijzing naar de ontwikkelingspagina van de release voor 2017.

Conversiediensten stoppen
De overgangsperiode van iWmo en iJw 1.0 naar de 2.0-versies loopt vandaag ten einde. De conversiediensten van VECOZO en het Inlichtingenbureau worden gesloten. Ook is de overgangsperiode van iWlz 1.0 naar iWlz 1.1 met ingang van vandaag beëindigd. De Conversiemodule iWlz is niet meer openbaar beschikbaar.

Wilt u na 1 april gebruik blijven maken van de Conversiemodule, dan kunt u contact opnemen met het Beheerteam iStandaarden via info@istandaarden.nl. Zie ook de Veelgestelde vragen over de iStandaarden overgang 2015-2016

.


primary@149.210.155.96