Zorginstituut Nederland

Portaal voor iStandaarden in de
Zorg en Ondersteuning

Hebt u zich al ingeschreven voor de presentaties op Zorg&ICT?

Dit is een gearchiveerd nieuwsbericht

Let op! Dit nieuwsbericht is ouder dan zes maanden en bevindt zich daarom in het archief van nieuwsberichten op istandaarden.nl.

De inhoud kan minder actueel en relevant zijn, verwijzingen kunnen doodlopen en documentatie bij het bericht kan verwijderd zijn.

> Naar het actuele nieuwsoverzicht

9 maart 2017 – Op 14 en 16 maart krijgen de blockchaintoepassing Mijn Zorg Log en de vertaaltool bij medische overdracht een podium op de Zorg&ICT-beurs in de Jaarbeurs in Utrecht.

De presentaties geven inzicht in de mogelijkheden van beide innovaties op het gebied van digitale informatie-uitwisseling in de zorg en ondersteuning. De toepassing en de tool komen voort uit de Denktank IZO en helpen het zorglandschap uit het Toekomstbeeld 2020 verdere invulling te geven.

Inschrijven
Op de aanmeldpagina op de website van de Zorg&ICT kunt u zich nog inschrijven. U hebt dan vrij toegang tot de driedaagse beurs en u kunt de presentatie van uw keuze bijwonen. Tot dusver blijkt de blockchaintoepassing het populairst, vooral bij de demonstratie van de vertaaltool is nog ruimte.

De presentaties in het kort

Blockchaintoepassing Mijn Zorg Log
Idius Felix (Zorginstituut Nederland) gaat in zijn presentatie Blockchain de zorgtoekomst? dieper in op de blockchaintoepassing Mijn Zorg Log.
• Dinsdag 14 maart 2017, 12.00 – 12.45 uur.

Vertaalmachine bij medische overdracht
Bert Kabbes (Stichting HL7) en Wouter Franke (Zorginstituut Nederland) demonstreren de vertaaltool en geven toelichting in Vertaalmachine helpt fouten verminderen bij medische overdracht.
• Donderdag 16 maart 2017, 13.00 – 13.45 uur,

Meer informatie
In het nieuwsbericht van 23 februari leest u meer over de inhoud. Beide presentaties vinden plaats in Theater 8, Jaarbeurs Utrecht.

Hebt u zich al ingeschreven, maar bent u uw bevestiging van inschrijving kwijt? Via de aanmeldpagina kunt u een nieuwe bevestiging ontvangen.

Over de beurs
Zorg&ICT is een vakbeurs voor ICT en innovatie binnen de zorg, waar zorgprofessionals inspiratie en informatie opdoen over actuele ICT-oplossingen om zorgprocessen te optimaliseren. Dit jaar vindt Zorg & ICT plaats op 14, 15 en 16 maart 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht. Het thema is: de patiënt als partner.

primary@149.210.155.96