Zorginstituut Nederland

Portaal voor iStandaarden in de
Zorg en Ondersteuning

iStandaarden op Twitter

Dit is een gearchiveerd nieuwsbericht

Let op! Dit nieuwsbericht is ouder dan zes maanden en bevindt zich daarom in het archief van nieuwsberichten op istandaarden.nl.

De inhoud kan minder actueel en relevant zijn, verwijzingen kunnen doodlopen en documentatie bij het bericht kan verwijderd zijn.

> Naar het actuele nieuwsoverzicht

5 oktober 2015 – Met ingang van vandaag is het Twitter-account van iStandaarden actief. Via Twitter communiceren we, direct na publicatie, de nieuwsberichten die op www.istandaarden.nl verschijnen.

Volg ons op Twitter om snel op de hoogte te zijn van het laatste nieuws en actuele documentatie van iWlz, iWmo en iJw.

Als eerste op de hoogte
Zorginstituut Nederland vindt het belangrijk om ketenpartijen en softwareleveranciers als eerste te informeren over wijzigingen in iStandaarden en andere ontwikkelingen. Daarvoor hebben we diverse overlegvormen en communicatiemiddelen.

Let op: vragen over iStandaarden via de gebruikelijke kanalen
Het Beheerteam iStandaarden zet Twitter primair in als informerend kanaal. Al uw vragen over iStandaarden kunt u stellen via info@istandaarden.nl of bel (020) 797 89 48.

Twitter

Twitter
Twitter is een aanvulling op onze reguliere communicatie. We houden u met tweets op de hoogte van actuele ontwikkelingen in het veld van de informatievoorziening in de langdurige zorg en ondersteuning. U kunt ons volgen via https://twitter.com/istandaarden.

RSS
Softwareleveranciers hebben ons expliciet gevraagd om een RSS-functie. Inmiddels is de voorbereiding gestart. Ook RSS is een makkelijke manier om actualiteiten en nieuwe documenten op de voet te volgen, zonder de website te bezoeken om te kijken of er nieuws is. Zodra u zich kunt abonneren op onze RSS-feed, verschijnt dit icoon op de website:

primary@149.210.155.96