Zorginstituut Nederland

Portaal voor iStandaarden in de
Zorg en Ondersteuning

iStandaarden.nl is vernieuwd

Dit is een gearchiveerd nieuwsbericht

Let op! Dit nieuwsbericht is ouder dan zes maanden en bevindt zich daarom in het archief van nieuwsberichten op istandaarden.nl.

De inhoud kan minder actueel en relevant zijn, verwijzingen kunnen doodlopen en documentatie bij het bericht kan verwijderd zijn.

> Naar het actuele nieuwsoverzicht

18 januari 2016 – Voor meer gebruiksvriendelijkheid en betere service is istandaarden.nl vernieuwd. ​Bij de vernieuwing was het streven om zo weinig mogelijk te veranderen aan de opbouw, het uiterlijk en de navigatie van de website.

Het is vooral de homepage die is aangepast, mede doordat we via die pagina doorverwijzen naar Platform IZO. Sinds 1 januari faciliteert Zorginstituut Nederland het platform en de Architectuurboard. Ook de informatie onder het nieuwe tabblad Projecten is IZO-gerelateerd.

Een belangrijk verschil met de oude website is dat istandaarden.nl nu ‘responsive’ is. Het betekent dat de website zich aanpast aan het apparaat waarop u de site bekijkt. iStandaarden.nl is daarmee geschikt geworden voor zowel mobiel en tablet als laptop en desktop.

Favorieten zouden automatisch moeten doorverwijzen naar de nieuwe pagina. Hebt u desondanks moeite een pagina te vinden die u vroeger vaak bezocht? Gebruikt u dan de zoekfunctie van de website rechtsboven op de pagina, bij de RSS-knop.  

Met een RSS-reader volgt u onze recentste nieuwsberichten op de voet. Op termijn kunt u zich ook abonneren op andere inhoud van istandaarden.nl. Ook via Twitter communiceren we, direct na plaatsing, de publicatie van een nieuwsbericht.

We blijven werken aan gegevensontsluiting die zo goed mogelijk aansluit op de wensen van onze gebruikers. Uw opmerkingen, tips en suggesties voor de website ontvangen wij graag. Zie de contactpagina.

primary@149.210.155.96