Zorginstituut Nederland

Portaal voor iStandaarden in de
Zorg en Ondersteuning

iWlz 2.0: publicatie van veelgestelde vragen

Dit is een gearchiveerd nieuwsbericht

Let op! Dit nieuwsbericht is ouder dan zes maanden en bevindt zich daarom in het archief van nieuwsberichten op istandaarden.nl.

De inhoud kan minder actueel en relevant zijn, verwijzingen kunnen doodlopen en documentatie bij het bericht kan verwijderd zijn.

> Naar het actuele nieuwsoverzicht

13 maart 2018 – Vandaag hebben we een set veelgestelde vragen over iWlz 2.0 gepubliceerd. Deze bundeling van vragen over het gebruik en de implementatie van de nieuwe release, die 1 april van kracht wordt, vindt u in de rubriek. FAQ op istandaarden.nl. 

Na het paasweekeinde is de nieuwe versie van iWlz realiteit. Dinsdag 3 april 2018 is de eerste werkdag waarop alleen nog berichten in iWlz 2.0 kunnen worden uitgewisseld. Dit jaar wordt de nieuwe release van kracht via een big bang-scenario. Alle partijen in het iWlz-werkveld , ook zorgaanbieders, gaan gelijktijdig over op iWlz 2.0.

Vragen uit de iWlz on the move-bijeenkomsten nu voor u gebundeld
Zorginstituut Nederland heeft de laatste maanden onder de titel iWlz on the move regiobijeenkomsten georganiseerd waarbij zorgaanbieders zijn geïnformeerd over de wijzigingen, impact, migratie en implementatie van iWlz 2.0.

Lees de veelgestelde vragen over iWlz 2.0
De vragen die deelnemers tijdens de iWlz on the move-bijeenkomsten stelden, zijn nu gebundeld in een vraag-antwoord-set die u kunt inzien op deze pagina.

Meer praktische informatie bij de overgang naar iWlz 2.0
Tijdens het eerste weekend van april vindt de migratie naar de nieuwe versie van iWlz plaats. Het berichtenverkeer wordt gecontroleerd uitgefaseerd en voor een korte periode bevroren.

Zie voor de planning, aanpak en details het Landelijke draaiboek migratie iWlz 1.2 naar iWlz 2.0. Ook de Checklist iWlz 2.0 is de moeite waard om voor een soepele overgang nog eens door te nemen.

U kunt beide documenten downloaden onder ‘Meer informatie’.

Contact
Hebt u vragen over de overstap op iWlz 2.0? Neemt u dan contact op met de Servicedesk iStandaarden: info@istandaarden.nl of (020) 797 89 48.

primary@149.210.155.96