Zorginstituut Nederland

Portaal voor iStandaarden in de
Zorg en Ondersteuning

iWlz on the move: zeven informatieve bijeenkomsten door het hele land

Dit is een gearchiveerd nieuwsbericht

Let op! Dit nieuwsbericht is ouder dan zes maanden en bevindt zich daarom in het archief van nieuwsberichten op istandaarden.nl.

De inhoud kan minder actueel en relevant zijn, verwijzingen kunnen doodlopen en documentatie bij het bericht kan verwijderd zijn.

> Naar het actuele nieuwsoverzicht

21 september 2017 – Van eind oktober tot eind november organiseert Zorginstituut Nederland iWlz on the move: zeven bijeenkomsten over iWlz. ‘s Ochtends staat de release iWlz 2.0 centraal en ’s middags volgt een update over het Actieprogramma iWlz. U kunt zich vanaf vandaag aanmelden.

Professionals in de langdurige zorg werken dagelijks samen aan soepel berichtenverkeer en, op langere termijn, aan de modernisering van de gegevensuitwisseling. Uiteindelijk kunnen we daardoor meer maatwerk leveren, cliënten beter informeren en de administratieve lasten verlagen.

In de iWlz on the move-bijeenkomsten gaan we in op de recente ontwikkelingen en beantwoorden we vragen over de release iWlz 2.0 – de opvolger van iWlz 1.2 – die per 1 april 2018 van kracht wordt. Ook geven we informatie over het Actieprogramma iWlz. iWlz on the move voorziet u van actuele en belangrijke informatie om uw organisatie optimaal voor te bereiden op deze major release.

Doelgroep
De informatiesessies van iWlz on the move zijn bedoeld voor medewerkers, leidinggevenden en beleidsmakers van zorgaanbieders en zorgkantoren, die zich bezighouden met zorgadministratie en administratieve processen in relatie tot het iWlz-berichtenverkeer.

Aanmelden
Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor een van de zeven bijeenkomsten. Daar vindt u ook een gedetailleerde beschrijving van het programma van iWlz on the move. Aan deelname zijn geen kosten verbonden, wel is aanmelding noodzakelijk.

iWlz on the move: datum en locatie

  • donderdag 19 oktober, Van der Valk Hotel Haarlem
  • maandag 23 oktober, Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp
  • woensdag 25 oktober, Van der Valk Hotel Houten-Utrecht
  • woensdag 1 november, Van der Valk Hotel Zwolle
  • donderdag 2 november, Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg
  • woensdag 22 november, Van der Valk Hotel Eindhoven
  • donderdag 23 november, Van der Valk Hotel Wolvega-Heerenveen

Programma
Elke bijeenkomst van iWlz on the move heeft hetzelfde ochtend- en middagprogramma. Deelnemers kunnen de hele bijeenkomst – inclusief lunch – bijwonen of kiezen voor een van de dagdelen. In februari 2018 volgt opnieuw een reeks iWlz on the move-bijeenkomsten.

Bij het middagprogramma, waarin de deelnemers een update krijgen over het Actieprogramma iWlz, zijn ook adviseurs en softwareleveranciers welkom. Zij ontvangen een separate uitnodiging.

Meer informatie
Al uw vragen over iWlz on the move kunt u stellen via info@istandaarden.nl. Over iWlz 2.0 leest u meer op de ontwikkelpagina van iWlz 2.0, het Actieprogramma iWlz lichten we toe in deze rubriek.

primary@149.210.155.96