Zorginstituut Nederland

Portaal voor iStandaarden in de
Zorg en Ondersteuning

iWmo 2.2 en iJw 2.2: de tussenrelease is vanaf vandaag van kracht

Dit is een gearchiveerd nieuwsbericht

Let op! Dit nieuwsbericht is ouder dan zes maanden en bevindt zich daarom in het archief van nieuwsberichten op istandaarden.nl.

De inhoud kan minder actueel en relevant zijn, verwijzingen kunnen doodlopen en documentatie bij het bericht kan verwijderd zijn.

> Naar het actuele nieuwsoverzicht

1 oktober 2018 – Na de ingebruikname van iWmo 2.2 en iJw 2.2 op 1 april 2018 constateerden gebruikers van het iWmo- en iJw-berichtenverkeer en het Zorginstituut een aantal bevindingen. Met de tussenrelease voor iWmo 2.2 en iJw 2.2 zijn die nu opgelost.

Met de tussenrelease zijn aanpassingen doorgevoerd op het gebied van:

  • het pattern op het element HuisnummerToevoeging;
  • de invulinstructie van het declaratie- en facturatiebericht;
  • het element ToewijzingNummer.

De impact van de tussenrelease op systemen en administraties van betrokken partijen is gering. De aanpassingen zijn op 28 juni 2018 gepubliceerd in het Informatiemodel iStandaarden voor iWmo en iJw 2.2. Met ingang van vandaag moeten de wijzigingen geïmplementeerd zijn in de keten.

In het nieuwsbericht van 28 juni vindt u meer informatie over de tussenrelease van iWmo 2.2 en iJw 2.2, de specificaties van beide releases en de bijbehorende documentatie.

Vragen en contact
Hebt u vragen over de release of dit nieuwsbericht? Neemt u dan contact op met de Servicedesk iStandaarden via info@istandaarden.nl of (020) 797 89 48.primary@149.210.155.96