Zorginstituut Nederland

Portaal voor iStandaarden in de
Zorg en Ondersteuning

Nieuw: de iBieb van istandaarden.nl

Dit is een gearchiveerd nieuwsbericht

Let op! Dit nieuwsbericht is ouder dan zes maanden en bevindt zich daarom in het archief van nieuwsberichten op istandaarden.nl.

De inhoud kan minder actueel en relevant zijn, verwijzingen kunnen doodlopen en documentatie bij het bericht kan verwijderd zijn.

> Naar het actuele nieuwsoverzicht

9 december 2016 – Met ingang van vandaag is de iBieb op istandaarden.nl beschikbaar. In de iBieb staan alle documenten die op deze website gepubliceerd zijn.

De iBieb is het centrale verzamelpunt van documenten op deze website. Alle bestanden op istandaarden.nl zijn per categorie in een oogopslag inzichtelijk.

Actueel overzicht van alle documentatie
De iBieb is altijd actueel. Bij wijziging van documentatie op de website, bijvoorbeeld op de ontwikkelpagina’s van iStandaarden-releases of handleidingen bij modules, wordt het overzicht automatisch bijgewerkt.

Pas eventueel uw favoriete links aan
De iBieb is het resultaat van een nieuw documentmanagementsysteem. Het enige wat daardoor veranderd is, is dat documenten op de website nieuwe URL’s hebben gekregen. Maakt u gebruik van favoriete links naar documenten op istandaarden.nl? Past u deze dan aan.

Geen gevolgen voor webpagina’s
Voor de goede orde: documenten blijven in de nieuwe situatie op de vertrouwde pagina’s staan. Het nieuwe documentmanagementsysteem heeft ook geen gevolgen voor de locatie van webpagina’s op istandaarden.nl. 

Documentatie informatiemodellen
De informatiemodellen van iStandaarden hebben elk een eigen website die actueel wordt gehouden. Alle documenten die deel uitmaken van de specificaties van een iStandaard – XSD's, voorbeeldberichten, codelijsten et cetera – zijn net als voorheen binnen het informatiemodel van die standaard te vinden.

Vragen? Suggesties?
Hebt u vragen over de iBieb? Wilt u een suggestie doen? Uw reactie is welkom via info@istandaarden.nl.

primary@149.210.155.96