Zorginstituut Nederland

Portaal voor iStandaarden in de
Zorg en Ondersteuning

Nieuwe XSD’s voor iWlz 1.1 (update)

Dit is een gearchiveerd nieuwsbericht

Let op! Dit nieuwsbericht is ouder dan zes maanden en bevindt zich daarom in het archief van nieuwsberichten op istandaarden.nl.

De inhoud kan minder actueel en relevant zijn, verwijzingen kunnen doodlopen en documentatie bij het bericht kan verwijderd zijn.

> Naar het actuele nieuwsoverzicht

***Update 26 augustus 2015*** – Na de recentste publicatie van de XSD’s zijn nog bevindingen geconstateerd. In nauwe samenwerking met de ketenpartijen hebben we de XSD’s nog eens zorgvuldig gecontroleerd. 

De gecorrigeerde XSD’s kunt u als .zip-bestand in een keer downloaden via het menu rechts. In alle voorgaande nieuwsberichten over dit onderwerp en in het informatiemodel Wlz voor iWlz versie 1.1 staan nu de juiste XSD’s. 


20 augustus 2015 – Zoals gemeld in het nieuwsbericht van 6 augustus is een aantal bevindingen geconstateerd in de XSD’s van de iWlz 1.1-berichten. De XSD’s zijn in juli gepubliceerd in het Informatiemodel Wlz voor iWlz 1.1.

De gecorrigeerde XSD’s kunt u nu als .zip-bestand downloaden via het menu rechts, en het vervolgens uitpakken. U vindt de gecorrigeerde XSD´s ook terug in het informatiemodel.

De XSD’s van iWlz 1.1 zijn op een aantal punten qua structuur gewijzigd ten opzichte van de XSD’s van iWlz 1.0. Een overzicht van de doorgevoerde, structurele wijzigingen is bijgesloten in het .zip-bestand.

Meer informatie

primary@149.210.155.96