Zorginstituut Nederland

Portaal voor iStandaarden in de
Zorg en Ondersteuning

Noteer in uw agenda: dinsdag 13 juni Denktank IZO

Dit is een gearchiveerd nieuwsbericht

Let op! Dit nieuwsbericht is ouder dan zes maanden en bevindt zich daarom in het archief van nieuwsberichten op istandaarden.nl.

De inhoud kan minder actueel en relevant zijn, verwijzingen kunnen doodlopen en documentatie bij het bericht kan verwijderd zijn.

> Naar het actuele nieuwsoverzicht

21 maart 2017 – Zorginstituut Nederland nodigt u van harte uit voor de Denktank IZO (Informatievoorziening Zorg en Ondersteuning) met als thema hoog tijd voor een nieuw perspectief Reserveer dinsdag 13 juni alvast in uw agenda!

Bij informatievoorziening en -uitwisseling zijn veel partijen betrokken en technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Samenwerking is noodzakelijk om de cliënt optimaal te bedienen met de mogelijkheden die nieuwe technologie biedt. Door samen te werken creëren we een nieuw perspectief op de toekomst.

Denktank IZO (Informatievoorziening Zorg en Ondersteuning)
‘Hoog tijd voor een nieuw perspectief’

13 juni 2017
Corpus CONGRESS Centre, Oegstgeest


Inhoud Denktank IZO 13 juni
Ron Roozendaal, directeur Informatiebeleid bij het ministerie van VWS, verzorgt de inleiding.

Naast het plenaire programma kunt u workshops en een terugkoppeling van de vorige Denktank verwachten.

Onderwerpen die aan bod komen, gaan over privacygevoelige informatie-uitwisseling in de Jeugdwet, de verlaging van administratieve lasten en de blockchaintoepassing 'Mijn Zorg Log'.

Publicatie programma
Begin mei publiceren we het complete programma in het Denktank-gedeelte van deze website. Tot die tijd kunt u daar verslagen van eerdere Denktanks inzien.

Eerste keus workshops
Verzeker u zelf nu al van een eerste keus uit de workshops door een e-mail te sturen aan infoizo@zinl.nl. U ontvangt de uitnodiging voor de Denktank IZO van 13 juni dan met voorrang.

Meer informatie
Hebt u vragen over de Denktank van juni, neemt u dan contact op met het IZO-team via infoizo@zinl.nl. Op deze website vindt u ook de verslagen in woord en beeld van de Denktanks van 2015 en 2016

Via onze nieuwsberichten, RSS-feed en Twitter blijft u op de hoogte van het laatste nieuws over toekomstige Denktank IZO-bijeenkomsten. 


Over Denktanks IZO

In de Denktank IZO brengen organisaties en experts hun kennis, expertise en ervaring in. Zij gaan aan de slag met innovatie in informatievoorziening aan de hand van een thema of voor een specifieke doelgroep.

De opbrengst van de Denktanks wordt ingezet om nieuwe producten te ontwikkelen en implementeren.

Denktanks vinden twee keer per jaar plaats. De bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk voor alle Platform IZO-leden en andere belanghebbenden uit de zorgsector. 


primary@149.210.155.96