Zorginstituut Nederland

Portaal voor iStandaarden in de
Zorg en Ondersteuning

Onderhoud: sommige modules zijn vrijdag 25 oktober tijdelijk niet bereikbaar

Dit is een gearchiveerd nieuwsbericht

Let op! Dit nieuwsbericht is ouder dan zes maanden en bevindt zich daarom in het archief van nieuwsberichten op istandaarden.nl.

De inhoud kan minder actueel en relevant zijn, verwijzingen kunnen doodlopen en documentatie bij het bericht kan verwijderd zijn.

> Naar het actuele nieuwsoverzicht

24 oktober 2019 – Een aantal modules op istandaarden.nl voor softwareleveranciers en gebruikers van het iStandaarden-berichtenverkeer is op 25 oktober tijdelijk niet bereikbaar. Dit komt door een migratie.

De omgeving waarop de modules ‘draaien’, verandert op deze vrijdag. Om de omzetting zo kort mogelijk te laten duren, is ervoor gekozen om de migratie overdag uit te voeren. Dat geeft de mogelijkheid om eventuele problemen direct op te lossen.
Planning: van 9.30 tot 16.30 uur
Op vrijdag 25 oktober begint de migratie om 9.30 uur. Vanaf dat moment zijn alle modules die we aanbieden, met uitzondering van de Decentrale Validatiemodule, tijdelijk niet beschikbaar. Naar verwachting is de migratie afgerond rond 16.00 uur.

Decentrale Validatiemodule blijft beschikbaar
De Decentrale Validatiemodule werkt al via een ander systeem, daarom kunt u deze module tijdens de omzetting gewoon gebruiken. De migratie van vrijdag heeft dus geen invloed op de Decentrale Validatiemodule.

Contact
Ervaart u dat modules buiten de onderhoudsperiode nog steeds niet beschikbaar zijn? Neemt u dan contact op met de Servicedesk iStandaarden via info@istandaarden.nl of (020) 797 89 48.

primary@149.210.155.96