Zorginstituut Nederland

Portaal voor iStandaarden in de
Zorg en Ondersteuning

Programma Denktank IZO 13 juni over 'Hoog tijd voor een nieuw perspectief'

Dit is een gearchiveerd nieuwsbericht

Let op! Dit nieuwsbericht is ouder dan zes maanden en bevindt zich daarom in het archief van nieuwsberichten op istandaarden.nl.

De inhoud kan minder actueel en relevant zijn, verwijzingen kunnen doodlopen en documentatie bij het bericht kan verwijderd zijn.

> Naar het actuele nieuwsoverzicht

18 mei 2017 – Zorginstituut Nederland organiseert in juni de Denktank IZO (Informatievoorziening Zorg en Ondersteuning) met als thema 'hoog tijd voor een nieuw perspectief'Het programma is inmiddels bekend.

Samenwerking creëert nieuw perspectief
Bij informatievoorziening en -uitwisseling zijn veel partijen betrokken en technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Samenwerking is noodzakelijk om de cliënt optimaal te bedienen met de mogelijkheden die nieuwe technologie biedt. Door samen te werken, creëren we een nieuw perspectief op de toekomst.

Programma in het kort
Het programma van 13 juni belooft een interessante, actieve en inspirerende dag. Ron Roozendaal, directeur Informatiebeleid bij het ministerie van VWS, verzorgt de inleiding.

Naast het plenaire programma kunt u een keuze maken uit vijf workshops, de Experience Room bezoeken en u krijgt een terugkoppeling van de vorige Denktank.

De workshops van de Denktank IZO van 13 juni 2017

  1. Kun je de impact van veranderingen voorspellen?
  2. Privacy: een kwestie van gezond verstand
  3. Waardecreatie door innovatie!
  4. Echt werk maken van de aanpak van administratieve lastenverlichting
  5. De Vertaaltool voor medische overdracht: wat kun je ermee?

We sluiten de middag af met een discussie waarin uw inbreng zeer welkom is. Johan Pouwelse (TU Delft), Ron Roozendaal (VWS) en Marcel Heldoorn (Patiëntenfederatie NL) verdedigen ieder een stelling. Met uw tafelgenoten en de sprekers gaat u het gesprek aan.

Het volledige programma en de verschillende workshops vindt u op deze pagina op de IZO-website. Deelname aan de Denktank IZO is kosteloos. U kunt zich opgeven via het aanmeldformulier.

Datum en locatie

Over Denktanks IZO: innovatie in informatievoorziening
In een Denktank IZO brengen organisaties en experts hun kennis, expertise en ervaring in. Zij gaan aan de slag met innovatie in informatievoorziening aan de hand van een thema of voor een specifieke doelgroep. 

De opbrengst van de Denktanks wordt ingezet om nieuwe producten te ontwikkelen en implementeren.

Denktanks vinden twee keer per jaar plaats. De bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk voor alle Platform IZO-leden en andere belanghebbenden uit de zorgsector. De Denktank IZO is vooral gericht op informatiemanagers en beleidsmedewerkers bij gemeenten, zorgaanbieders, verzekeraars, patiëntenorganisaties en bestuur en uitvoeringsorganisaties.

primary@149.210.155.96