Zorginstituut Nederland

Portaal voor iStandaarden in de
Zorg en Ondersteuning

Release iWmo 2.1 en iJw 2.1 verplaatst naar half juni 2017

Dit is een gearchiveerd nieuwsbericht

Let op! Dit nieuwsbericht is ouder dan zes maanden en bevindt zich daarom in het archief van nieuwsberichten op istandaarden.nl.

De inhoud kan minder actueel en relevant zijn, verwijzingen kunnen doodlopen en documentatie bij het bericht kan verwijderd zijn.

> Naar het actuele nieuwsoverzicht

1 februari 2017 – De release van iWmo en iJw 2.1 XML vindt definitief niet plaats in april. Softwareleveranciers zijn op maandag 16 januari al geïnformeerd dat de realisatie vertraging heeft opgelopen.

Meer informatie over het uitstel van iWmo 2.1 en iJw 2.1 vindt u in het nieuwsbericht van i-Sociaal Domein.

Verlengde beschikbaarheid Berichtenconverter
Omdat de Berichtenconverter Wmo en Jeugdwet de 2.1-releases van iWmo en iJw ondersteunt, blijft de module langer beschikbaar: tot het moment dat de releases in juni van kracht worden. Op basis van deze ontwikkeling hebben we ook het nieuwsbericht van 12 juli 2016 over de Berichtenconverter aangepast.

Vermelding 1 april 2017 op deze site
In de afgelopen periode hebben we de datum van 1 april 2017 regelmatig genoemd als het moment waarop iWmo 2.1 en iJw 2.1 van kracht zouden worden. Voor zover mogelijk en haalbaar is de datum op deze website aangepast.

Meer informatie
Hebt u vragen over het uitstel van iWmo en iJw 2.1? Gebruikt u dan de contactgegevens onderaan het nieuwsbericht van ISD.

primary@149.210.155.96