Zorginstituut Nederland

Portaal voor iStandaarden in de
Zorg en Ondersteuning

Veertig trotse softwareleveranciers op de uitreiking van het Groene Vink-kunstwerk 2018

Dit is een gearchiveerd nieuwsbericht

Let op! Dit nieuwsbericht is ouder dan zes maanden en bevindt zich daarom in het archief van nieuwsberichten op istandaarden.nl.

De inhoud kan minder actueel en relevant zijn, verwijzingen kunnen doodlopen en documentatie bij het bericht kan verwijderd zijn.

> Naar het actuele nieuwsoverzicht

20 maart 2018 – Eens per jaar reikt Zorginstituut Nederland de Groene Vink persoonlijk uit als compliment aan softwareleveranciers die iStandaarden-software ontwikkelen. Veertig softwareleveranciers ontvingen dinsdagmiddag 13 maart het kunstwerk bij de Groene Vink 2018 tijdens een feestelijke bijeenkomst in Amsterdam.

Softwareleveranciers die producten maken voor zorgaanbieders en gemeenten die werken met iStandaarden kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan een duurzaam informatiestelsel voor de zorg. Dat verdient aanmoediging en een compliment.

Goed ontwikkelde software, op basis van de iStandaarden voor de Wlz, Wmo, Jeugdwet en het Pgb, wordt elk jaar beloond met een Groene Vink-kunstwerk dat gemaakt is bij een zorgaanbieder.

De feestelijke uitreiking van de Groene Vink 2018 – de zesde editie – vond ditmaal plaats bij CRE8: de zorgaanbieder die het winnende ontwerp maakte en het kunstwerk van 3D-geprint bio-plastic creëerde

CRE8 is een dagbesteding en digitale werkplaats voor ambachtslieden. Er worden jongeren met diverse zorgvragen opgeleid zodat zij meer kans maken op de arbeidsmarkt.Juryvoorzitter Hetti Willemse reikt de eerste Groene Vink uit aan softwareleverancier Adapcare. Zij waren dit jaar de eerste die de Groene Vink heeft behaald.Juryvoorzitter Hetti Willemse reikt de eerste Groene Vink uit aan softwareleverancier Adapcare. Zij waren dit jaar de eerste die de Groene Vink heeft behaald.

Na een welkomstwoord door Peter Snaterse (Zorginstituut Nederland), een speech van juryvoorzitter Hetti Willemse en een toelichting door CRE8-oprichter Maria Nguyen namen veertig softwareleveranciers hun prijs in ontvangst.Softwareleveranciers gaan trots op de foto met hun welverdiende Groene Vink 2018.

iStandaarden-releases voor de Groene Vink 2018
In 2018 kunnen softwareleveranciers voor verschillende releases van iStandaarden een Groene Vink behalen. Dit zijn: iWlz 2.0; iPgb 2.0; iWmo 2.2 en iJw 2.2.

Aanmelden voor de Groene Vink
Softwareleveranciers kunnen zich nog gedurende heel 2018 aanmelden voor de Groene Vink, en in principe ook daarna nog – tot het moment dat de 2019-releases van iStandaarden van kracht worden. Degenen die nog vóór 1 april 2018 de Groene Vink behalen, krijgen het kunstwerk per post toegestuurd.

Na deze datum heeft een Groene Vink behalen natuurlijk dezelfde ‘waarde’. U krijgt na geslaagde deelname een achter uw bedrijfsnaam (zie de deelnemerslijst) en het Zorginstituut stuurt u een certificaat.Medewerkers van Team iStandaarden feliciteren alle softwareleveranciers hartelijk met het behalen met de Groene Vink 2018. V.l.n.r:. Rob van ‘t Zand, Danny Kalkhoven, Tessa van Hoof, Irene Zijlstra en Remo van Rest. En er zit nog iemand verstopt…

Contact en meer informatie
Hebt u vragen over de Groene Vink? Kijk dan op deze pagina of neem contact op met de Servicedesk iStandaarden via info@istandaarden.nl of (020) 797 89 48.De Groene Vink 2018, ontworpen en geproduceerd door CRE8 in Amsterdam.primary@149.210.155.96