Zorginstituut Nederland

Portaal voor iStandaarden in de
Zorg en Ondersteuning

Volgende Denktank IZO 3 november, reserveer de datum of schrijf u alvast in

Dit is een gearchiveerd nieuwsbericht

Let op! Dit nieuwsbericht is ouder dan zes maanden en bevindt zich daarom in het archief van nieuwsberichten op istandaarden.nl.

De inhoud kan minder actueel en relevant zijn, verwijzingen kunnen doodlopen en documentatie bij het bericht kan verwijderd zijn.

> Naar het actuele nieuwsoverzicht

31 augustus 2016 – Op donderdag 3 november vindt de tweede Denktank IZO van dit jaar plaats. U kunt rekenen op  een dagvullend, interactief programma.  Reserveer deze datum dus alvast in uw agenda! Het wordt een Doe-Denktank, met als thema ‘Cliënt en data’.

Tijdens de Doe-Denktank laten we zien wat er tot dusver samen met de sector is gedaan met de opbrengst uit de Denktank-workshops van 16 juni. Naar aanleiding daarvan zijn bijvoorbeeld pilots rond blockchain en process mining gestart.

Daarnaast nemen we u weer mee in nieuwe workshops, deze keer over onder andere kunstmatige intelligentie en over verantwoordingsinformatie.

We werken ook aan een nieuwe versie van het filmpje Toekomstbeeld 2020 en aan een filmpje over informatievoorziening in de zorg. Beide producties laten we u zien op 3 november.

Inschrijven
In september wordt het definitieve Denktank-programma voor 3 november bekend en versturen we de uitnodiging. Bent u op voorhand geïnteresseerd, dan zien we uw inschrijving alvast graag tegemoet.

Lees en bekijk de impressie van de vorige Denktank IZO
Voor een indruk van de vorige bijeenkomst leest u het verslag of downloadt u het boekje ‘Op weg van Denktank naar Doetank’ onder ‘Meer informatie’.

Over Denktanks IZO
Denktanks leveren waardevolle informatie voor Platform IZO en de projecten. In de Denktanks brengen organisaties en experts hun kennis, expertise en ervaring in. Zij doen dat aan de hand van een thema of voor een specifieke doelgroep.

De opbrengst van de Denktanks wordt ingezet om nieuwe producten te ontwikkelen en implementeren.

Denktanks vinden twee keer per jaar plaats. De bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk voor alle belanghebbenden in de zorgsector. Deelname is gratis.

primary@149.210.155.96