Zorginstituut Nederland

Portaal voor iStandaarden in de
Zorg en Ondersteuning

Vooraankondiging: Denktank Platform IZO op 16 juni 2016

Dit is een gearchiveerd nieuwsbericht

Let op! Dit nieuwsbericht is ouder dan zes maanden en bevindt zich daarom in het archief van nieuwsberichten op istandaarden.nl.

De inhoud kan minder actueel en relevant zijn, verwijzingen kunnen doodlopen en documentatie bij het bericht kan verwijderd zijn.

> Naar het actuele nieuwsoverzicht

18 april 2016 – De datum voor de eerste Denktank van Platform IZO met Zorginstituut Nederland als organisator is bekend: donderdagmiddag 16 juni. De uitnodigingen voor de bijeenkomst zijn inmiddels verstuurd, het exacte programma wordt in de komende weken bekendgemaakt.

Hebt u een uitnodiging ontvangen? Reserveer dan 16 juni 2016 van 12.00 tot 17.00 uur alvast in uw agenda. Deelname aan de Denktank vindt plaats op uitnodiging. Van elke bijeenkomst publiceren we een impressie, een uitgebreid verslag en de presentaties van de sprekers op de Denktank-pagina op istandaarden.nl.

Wat kunnen de deelnemers verwachten?
Op het programma van de Denktank staan tot dusver een hackathon en drie interactieve workshops rond blockchaintechnologie, over standaarden en modelleren en een sessie waarin verantwoordingsinformatie centraal staat. Ook treedt een bestuurder op als keynote-spreker. 

Locatie en tijd

Over Denktanks
Denktanks leveren waardevolle informatie voor Platform IZO en de projecten. In de Denktanks brengen organisaties en experts hun kennis, expertise en ervaring in. Zij doen dat aan de hand van een thema of voor een specifieke doelgroep.

Platform IZO zet de opbrengst van de Denktanks in om nieuwe producten te ontwikkelen voor de informatievoorziening in de zorg en ondersteuning.

Denktanks vinden drie á vier keer per jaar plaats. De bijeenkomsten hebben een ochtend- of middagprogramma, of beide, en ze zijn vrij toegankelijk voor alle Platform IZO-leden en andere belanghebbenden uit de zorgsector.

Meer informatie
Hebt u een vraag over deze vooraankondiging, de Denktanks of Platform IZO in het algemeen? U kunt contact opnemen met het secretariaat van Platform IZO via infoizo@zinl.nl.

primary@149.210.155.96