Zorginstituut Nederland

Portaal voor iStandaarden in de
Zorg en Ondersteuning

Werk mee aan moderne gegevensuitwisseling in de langdurige zorg

Dit is een gearchiveerd nieuwsbericht

Let op! Dit nieuwsbericht is ouder dan zes maanden en bevindt zich daarom in het archief van nieuwsberichten op istandaarden.nl.

De inhoud kan minder actueel en relevant zijn, verwijzingen kunnen doodlopen en documentatie bij het bericht kan verwijderd zijn.

> Naar het actuele nieuwsoverzicht

24 juli 2017 – De elektronische gegevensuitwisseling in de langdurige zorg moderniseren. Hoe doe je dat? Wat is nodig om de cliënt de regie te laten nemen, informatie te bieden die tijdig, volledig en betrouwbaar is én administratieve lasten te verlagen? Hoe kunnen we de gegevensuitwisseling tussen cliënt en zorgaanbieder en tussen partijen onderling nog slimmer inrichten?

Daar heb jij, professional of ervaringsdeskundige op het gebied van zorg- en cliëntregistratie, vast ideeën over! Die ideeën zijn heel waardevol, daarom nodigt het Actieprogramma iWlz je van harte uit deze op 24 augustus te delen.

Tijdens de workshop wordt uitgelegd wat het Actieprogramma iWlz inhoudt, maak je kennis met de simulatieomgeving en kun je actief meedenken en feedback geven. Deze feedback wordt meegenomen in de verdere ontwikkeling van de simulatieomgeving.

Bekijk het videoverslag van de workshop op 13 juli 2017

Doelgroep workshop
Zorg- en cliëntadministrateurs, werkzaam in de langdurige zorg, bij cliëntenorganisaties en ketenpartijen. Ook cliënten in de langdurige zorg – eventueel met begeleider of mantelzorger – zijn van harte welkom.

Aanmelden
Het maximaal aantal deelnemers voor deze workshop is bereikt. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Wilt u op de hoogte blijven van het Actieprogramma iWlz en uitgenodigd worden voor een volgende bijeenkomst? Stuur dan uw naam, functie en organisatie naar actieprogrammaiwlz@zinl.nl.


Over het Actieprogramma iWlz
Het Actieprogramma iWlz is een samenwerking tussen CIZ, CAK, SVB,  Zorgverzekeraars Nederland, Zorgkantoren, Zorginstituut Nederland, BTN, Federatie Opvang, GGZ Nederland, Actiz en VGN. Met het Actieprogramma willen we de informatievoorziening in de Wlz verder moderniseren, waardoor het mogelijk wordt cliënten meer regie te geven op hun zorginformatie.  

Zorginstituut Nederland is sinds januari 2017 uitvoerder van het Actieprogramma iWlz.

primary@149.210.155.96