Zorginstituut Nederland

Portaal voor iStandaarden in de
Zorg en Ondersteuning

Wijziging op definitieve specificaties iPgb 2.0 gepubliceerd

Dit is een gearchiveerd nieuwsbericht

Let op! Dit nieuwsbericht is ouder dan zes maanden en bevindt zich daarom in het archief van nieuwsberichten op istandaarden.nl.

De inhoud kan minder actueel en relevant zijn, verwijzingen kunnen doodlopen en documentatie bij het bericht kan verwijderd zijn.

> Naar het actuele nieuwsoverzicht

1 juni 2017 – Vandaag publiceert Zorginstituut Nederland een wijziging op de definitieve specificaties van de iStandaarden-release iPgb 2.0.

iPgb-release 2.0 versie 1.1
De wijziging komt voort uit een aantal bevindingen op de eerder gepubliceerde specificaties en een nagekomen, goedgekeurd wijzigingsverzoek. De wijziging heeft betrekking op de gegevens van een vertegenwoordiger.

Documentatie
Onder ‘Meer Informatie’ vindt u alle documentatie die betrekking heeft op de nieuwe versie van iPgb 2.0.

Ingebruikname
Op 1 november 2017 wordt iPgb 2.0 in gebruik genomen. Per deze datum maken de partijen in het werkveld daadwerkelijk gebruik van de nieuwe iStandaard.

Informatiemodel
De iPgb 2.0-release is net als de 2018-releases voor iWlz, iWmo en iJw ondergebracht in het Informatiemodel iStandaarden. Op de hoofdpagina van het model kunt u de keuze maken voor iPgb, iWlz, iWmo of iJw.

Meer weten over releases van iStandaarden?
In Wat u moet weten over iStandaarden leest u meer over de achtergrond, aanleiding en context van iStandaarden-releases.

primary@149.210.155.96