Onze nieuwsbrieven houden je tweemaandelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van alle Informatiestandaarden

Verzoek om deel te nemen aan het gebruikersonderzoek naar de website iStandaarden.nl

Om onze website blijvend te kunnen optimaliseren doen wij een oproep aan al onze gebruikers om deel te nemen aan het gebruikersonderzoek. Dit onderzoek neemt minder dan vijf minuten van je tijd in beslag. Ook als je tevreden bent over de huidige website horen wij dit graag!

Eind 2021 deden wij een gebruikersonderzoek naar de website iStandaarden.nl. Daaruit kwamen verbeterpunten naar voren. Wij hebben de resultaten van het onderzoek als leidraad gebruikt bij het maken van onze nieuwe website.

Deze nieuwe website is nu een jaar in de lucht. Gelukkig horen we hier veel positieve geluiden over. Om de website verder te optimaliseren vragen wij  je om mee te werken aan het nieuwe gebruikersonderzoek. Dit onderzoek wordt op ons verzoek uitgevoerd door Mediatest. De resultaten hiervan gebruiken wij om de website verder te verbeteren. Ga naar deze pagina voor het onderzoek. Alvast bedankt voor je medewerking!

 

You are receiving this because you are subscribed to this newsletter from Zorginstituut Nederland. Unsubscribe.