Bijeenkomsten

Voor een overzicht van alle bijeenkomsten, kijk op de website van het Ketenbureau i-Sociaal Domein.

 

Bijeenkomsten Zorginstituut

VOW, doe jij al mee? - dinsdag 1 november 14:00 – 15:00

In deze online bijeenkomst gaan we dieper in op het proces en bijbehorende berichtenverkeer rondom het ‘Verzoek om Wijziging (VOW)’. Het doel, het juiste gebruik, ervaringen van gemeenten en aanbieders en een checklist voor ingebruikname komen aan bod. Ook presenteren we onze gloednieuwe ondersteuningspagina op onze website, die in deze week gelanceerd wordt.

Wil jij meer weten over het (juiste) gebruik van VOW? Wil je weten hoe VOW kan bijdragen aan een betere samenwerking in de keten en hiermee tot een betere ondersteuning voor de klant? Meld je hier aan!

 

Wat betekenen iStandaarden voor mij? - donderdag 3 november 10:00 – 11:00

In deze online bijeenkomst leggen we uit hoe de iStandaarden kunnen bijdragen om jouw werkzaamheden beter uit te voeren. Ook staan we erbij stil hoe je bij het uitvoeren van je taken rekening kunt houden met de iStandaarden. Tot slot vertellen we hoe een nieuwe release tot stand komt en hoe we onze stakeholders hierbij betrekken.

Heb je in je werk (zijdelings) te maken met iStandaarden maar ben je hier eigenlijk niet bekend mee?  Of wil je meer weten over hoe jij kunt bijdragen aan de doorontwikkeling van de iStandaarden, zodat deze de keten in het sociaal domein optimaal ondersteunen? Meld je hier aan!

Vragen?

Heeft u vragen over de Week van de Standaarden Sociaal Domein? Neem contact op met Dimphy van der Zanden of met uw regioadviseur van het Ketenbureau.

Heeft u vragen over iStandaarden? Neem contact op met de Servicedesk iStandaarden.