Wensen gebruikers

In 2021 hebben we een gebruikersonderzoek uitgevoerd onder een vertegenwoordiging van alle gebruikers van de website. In dit gebruikersonderzoek is uitgebreid stilgestaan bij de wensen qua vindbaarheid en navigatie. De input die we hierbij hebben opgehaald is verwerkt in het ontwerp van de nieuwe website.

Wat is er veranderd?

Het uiterlijk van de website is sterk veranderd. We sluiten nu aan bij de huisstijl van het Zorginstituut. De tabbladen, waarmee gebruikers door de website konden navigeren, hebben plaatsgemaakt voor de hoofdonderwerpen op de homepage.

Alle informatie is per iStandaard (en per release) verzameld op een zogenaamde dashboardpagina. Op deze pagina ziet u in één oogopslag welke informatie waar te vinden is. De informatie is met enkele muisklikken beschikbaar.

De nieuwsberichten zijn gegroepeerd per iStandaard, maar via het nieuwsoverzicht zijn alle nieuwsberichten eenvoudig in te zien.

Ook de zoekfunctie is sterk verbeterd. Zoeken naar specifieke informatie kan eenvoudig via de zoekfunctie.

Platform IZO krijgt een eigen website

Informatie over platform IZO vindt u hier

De nieuwe website blijft in ontwikkeling

De komende periode blijven we verbeteringen aanbrengen op onze website en zorgen we ervoor dat deze steeds blijft aansluiten op de behoefte van onze gebruikers. We blijven dit monitoren door middel van gebruikersonderzoeken.

Suggesties?

Wij horen graag wat u vindt van onze nieuwe website en het gebruikersgemak. Hebt u opmerkingen, vragen of suggesties, dan horen wij die natuurlijk graag.

Neem dan contact op met de Servicedesk iStandaarden via info@istandaarden.nl.