Je ontvangt deze e-mail omdat je gemeente werkt met de iStandaarden van Zorginstituut Nederland. We brengen graag het (verplichte) gebruik van het VOW-bericht bij je onder de aandacht. We helpen je gemeente graag met het implementeren hiervan, zie onderstaande e-mail. Het is belangrijk dat deze mail terecht komt bij een van de volgende (soortgelijke) afdelingen: Sociaal domein, Welzijn, Wmo, Jeugd.

Steeds meer gemeenten maken gebruik van het VOW-bericht, fijn! Zo kunnen we wijzigingsaanvragen standaardiseren en zorgen voor een kwalitatieve en veilige gegevensuitwisseling.

Het VOW-bericht, ook wel het verzoek om wijziging, is een verplicht onderdeel binnen de iStandaarden. Het bericht draagt bij aan een gestroomlijnd proces voor het doorgeven en afhandelen van wijzigen in de zorgvraag van een cliƫnt.

Starten? Maak afspraken met aanbieders

Het in gebruik nemen van het VOW-bericht vraagt om duidelijke afspraken met aanbieders. Te denken aan afspraken over moment van in gebruik nemen, contactpersonen bij vragen etc.

Het VOW-informatiepunt helpt je verder!

Om alle ketenpartners te ondersteunen bij de transitie, hebben we het VOW-informatiepunt ingericht. Hier vind je informatie over het te volgen proces, het juist toepassen van het VOW-bericht en antwoorden op veelgestelde vragen van andere gemeenten.

VOW-informatiepunt

Vragen? Stel ze! We helpen je graag

info@istandaarden.nl

020 797 89 48

> Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg alle belangrijke informatie over de iStandaarden direct in je mailbox!

 

You are receiving this because you are subscribed to this newsletter from Zorginstituut Nederland. Unsubscribe.