Wat is de Groene Vink?

De Groene Vink is een technische applicatie waarmee softwareleveranciers verschillende testscenario’s kunnen doorlopen om te toetsen of hun software voldoet aan de nieuwe iStandaarden-releases en de bijbehorende berichtspecificaties. 

Op basis van de resultaten van de Groene Vink module reikt Zorginstituut Nederland aan softwareleveranciers een complimentje uit; de Groene Vinken. Dit zijn kunstwerken die worden gemaakt door cliënten van een zorgaanbieder.

Groene Vink voor iWmo 3.1 en iJw 3.1

De Groene Vink module wordt beschikbaar gesteld om een Groene Vink voor de nieuwe iStandaarden iWmo 3.1 en iJw 3.1 te halen. Voor andere iStandaarden is de module niet toegankelijk.

Groene Vink uitreiking

De feestelijke uitreiking van de Groene Vink kunstwerken vindt plaats op dinsdag 19 april 2022. Inmiddels is bekend dat de uitreiking plaats vindt bij Roads Ateliers in Haarlem. Op 2 februari heeft een onafhankelijke jury het winnende kunststuk uitgekozen en daarmee de locatie van de uitreiking. In het juryrapport leest u hoe de jury tot de keuze van het winnende kunststuk is gekomen.

Inloggen in de module

Op de inlogpagina kunt u inloggen voor de Groene Vink module.

Account aanvragen

Hebt u nog geen account op istandaarden.nl? Vraag het aan via het registratieformulier.

Wachtwoord vergeten?

Op deze pagina kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen.

Handleiding en documentatie

Wilt u meer weten over Groene Vink module en de werking ervan, kunt de handleiding downloaden of via deze link digitaal bekijken. 

Contextberichten.

Deelnemersoverzicht Groene Vink 2022